Hus på Rivieran - Cote d'Azur

Exklusivt och med bästa läge på Franska Rivieran

Hippodromen för mer än hästar

/photo-fmapac0060000255-2.jpg 

I helgen är det Gourmet-marknad i Hippodromen i vår stad Cagnes sur Mer. Två gånger om året samlas vinodlare, gåsleverproducenter, korv- och osttillverkare i Cagnes sur Mer för att visa vad man har att erbjuda. Det är en
stor folkfest och många köper halvårets vin- och champagnebehov på den här marknaden. Det är nästan enda gången man har tillfälle att smaka produkter från hela Frankrike.

Mässan är mycket populär och man skall vara där när de öppnar kl 10 om man skall hitta en parkeringsplats. Annars får man gå ett par kilometer för att komma in.

Alla är på gott humör och man får smaka skinka och ost och oliver. Chokladtillverkarna är också där och allt kombineras med den rätta sortens vin. Man har ju sina favoritvingårdar som man lär känna och som man återkommer till från gång till gång. Så pratar man en stund och blir uppdaterad på vad som hänt sen sist. 

Du kan läsa mera här

 

2 nov 2016

Comments powered by Disqus

Välkommen

Välkommen till www.hyrhusifrankrike.se.

MAILA OSS DIREKT HÄR

Nyhetsbrev

Länkar

Väderinformation

 

Följ oss på Facebook och Instagram:

/facebook.png

Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyr hus i Frankrike, Hyra hus Frankrike, Cote d'Azur, Hus uthyres Frankrike, Hus på Rivieran, Hyr ut hus Frankrike, Hyr hus i Frankrike, Hyra hus Cote d'Azur,Hyr hus i Frankrike, Hyra hus Frankrike, Cote d'Azur, Hus uthyres Frankrike, Hus på Rivieran, Hyr ut hus Frankrike, Hyr hus i Frankrike, Hyra hus Cote d'Azur