Hus på Rivieran - Cote d'Azur

Exklusivt och med bästa läge på Franska Rivieran

Hjälp! Grävskopan skymmer utsikten!

För er som besökt vårt hus i Haut Cagnes är det ingen överraskning  att terassgolvet varit i behov av utjämning.

Marken har uppenbarligen satt sig genom åren och vid något tillfälle har en del av den blivit ersatt med klinker medan den yttre kanten har varit ursprungsmaterialet (natursten) SOM SJUNKIT! Enormt irriterande om man som vi är angelägna om att allt ska vara tipptopp.

Facebook har bilderna

Nu har projektet "fixa terassen och gör den STOR" påbörjats och är snart slutfört. Vi fick rapport med fotografier från Monsieur Boutin igår. Se bilder på vår facebooksida http://www.facebook.com/hyrhusifrankrike - nu händer det grejer!

En omsorgsfullt armerad och gjuten grund är på plats, grävskopan har uppenbarligen gjort sitt jobb men på bilderna ser det inte så charmigt ut. Den skymmer ju utsikten ;)!

Den sista februari ska allt vara klart! Så fantastiskt skönt OCH fint. Bonus är att vi också kommer ha belysning i trädgården med uplights som belyser häckarna. Rapport kommer!

Ett fåtal veckor finns kvar att hyra - är du sugen maila via kontaktformuläret på hemsidan http://www.hyrhusifrankrike.se/kontakta

Med vänliga hälsningar

Ingrid och Ulf

Passar på att tipsa om N.nu om du vill göra en egen hemsida:

http://www.n.nu/?referrer=hyrhusifrankrike.n.nu

18 feb 2015

Comments powered by Disqus

Välkommen

Välkommen till www.hyrhusifrankrike.se.

MAILA OSS DIREKT HÄR

Nyhetsbrev

Länkar

Väderinformation

 

Följ oss på Facebook och Instagram:

/facebook.png

Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyr hus i Frankrike, Hyra hus Frankrike, Cote d'Azur, Hus uthyres Frankrike, Hus på Rivieran, Hyr ut hus Frankrike, Hyr hus i Frankrike, Hyra hus Cote d'Azur,Hyr hus i Frankrike, Hyra hus Frankrike, Cote d'Azur, Hus uthyres Frankrike, Hus på Rivieran, Hyr ut hus Frankrike, Hyr hus i Frankrike, Hyra hus Cote d'Azur