Möt våren i hjärtat av Rivieran - Mimosa, sol och avkoppling

image.jpg

Så härligt att vi går mot ljusare tider! Det är fantastiskt att snön nu har legat mer eller mindre sedan november i Stockholmsområdet vilket trots allt ger ett annat ljus än slaskets kompakta mörker.

Många är nog rätt trötta och glåmiga vid den här tiden på året. Tänk dig då att möta våren på Rivieran? Otroligt vad en långhelg eller en vecka i värmen och ljuset får livskrafterna att spira.

I huset i Cagnes-sur-Mer har du alla bekvämligheter och du behöver inte vara orolig för stt det är rått och kyligt. Vi har installerat en "top of the line" värmeväxlare som ger härlig värme under vinterhalvåret och kyla om nödvändigt när det behövs. Här finns rikligt med lektyr både för den som vill planera utflykter, äta gott eller vandra men också något att slappna av med i solen.

Och - du har nära till allt! Små pittoreska byar, storstad, Medelhavet och alperna finns inom räckhåll.

Vi har fått så enormt många förfrågningar och önskemål om att bo i vårt hus kring just juli månad och lyckligtvis kunnat hjälpa till att förmedla våra grannhus. Men semester på Rivieran är ju helt underbar så många fler tider och månader än vad vädret tillåter hemma i Sverige. 

Finns det bättre veckor på Rivieran än mars, april, maj och juni? För att inte nämna september och oktober.

Kort sagt - unna er en långhelg eller en vecka i ljuset och värmen. Kontakta oss direkt så hjälper vi till!

28 jan 2013