Vårt motto

När min Ulf och jag träffades hade vi helt olika föreställningar om det här med semesterbostad. För mig var det naturligt att semestern tillbringades mer spartanskt än resten av året. För Ulf var det viktigt att semestern skulle vara minst lika bekväm, helst lyxigare, än vardagen.

Vårt motto har alltså blivit att bygga upp ett boende i Frankrike som steg för steg blir minst lika bekvämt som hemma i Sverige. Bekväma sängar och matsalsstolar är på plats, kylar och frysar, kaffemaskin och ny micro med mera.

Markiser och Luftkonditionering

Sommaren har verkligen varit ljuvlig! Nu är jag svensk och skriver sannolikt för svenska och nordiska läsare så fokus är på vädret! På vår vackra kulle med utsikt över Medelhavet fläktar det så gott som alltid lite grand när det är som varmast, och det är ju underbart skönt.

Föreställ dig känslan av att ha vandrat runt på varma gator för att sedan komma in i en sval butik. Då vet du hur lyxigt det har varit att ha det svalt och skönt inne under de allra hetaste veckorna i somras.

Att vi dessutom fick härliga generösa markiser monterade blev kronan på verket! Markiserna är utrustade med sensorer för vind och sol så de kan sköta sig själva. Dock fick vi oss ett härligt skratt första dagen när det var uppenbart att något gått fel - solen gick ner och markiserna ut! Mindre roligt var det morgonen därpå när vi vaknade av att det regnade och blåste rejält - och markisen hade åkt ut.

Nåväl nu är allt detta historia blott, markisen mår bra och luftkonditioneringen (värmeväxlaren) ska så småningom också ge värme till huset istället. Teknikens under!

En miljon billiga resor

Ni har väl inte missat att både SAS, Norwegian och Air France säljer mängder med billiga resor till Nice? Är man lite flexibel med datum kan man göra riktiga fynd! Hör av er via kontaktformuläret här intill.

Varmt välkommen till oss!
Ingrid och Ulf

Vi finns på Facebook

Vill du enkelt och snabbt se nya bilder och få information sök upp oss på Facebook och klicka "gilla"
https://www.facebook.com/hyrhusifrankrike

26 aug 2013