Hus på Rivieran - Cote d'Azur

Exklusivt och med bästa läge på Franska Rivieran

Påskkäringar på franska?

Hur olika firar man påsk i Frankrike jämfört med andra länder? Är detta katolska land mer nedstängt på t ex långfredagen? Pyntar man med fjädrar och äter man påskägg? Kommer påskharen? 

En mer detaljerad djupanalyserar har inte vi gjort men en sak är säkert, vi blev kallade till Notarien på Place Massena i Nice för att gå igenom köpeavtalet till huset under ca 3 timmar just på långfredagen! Inte en påskkyckling så långt ögat kund se och inga påskägg under buskarna i trädgården.

i centrala Cagnes-sur-Mer finns en väldigt fin chokolateria och där hittade vi det! Ett helt otroligt vackert och STORT chokladägg med de mest fantastiska utsmyckningar. Påsken finns med stor sannolikhet även på rivieran!

 

6 feb 2014

Comments powered by Disqus

Välkommen

Välkommen till www.hyrhusifrankrike.se.

MAILA OSS DIREKT HÄR

Nyhetsbrev

Länkar

Väderinformation

 

Följ oss på Facebook och Instagram:

/facebook.png

Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyr hus i Frankrike, Hyra hus Frankrike, Cote d'Azur, Hus uthyres Frankrike, Hus på Rivieran, Hyr ut hus Frankrike, Hyr hus i Frankrike, Hyra hus Cote d'Azur,Hyr hus i Frankrike, Hyra hus Frankrike, Cote d'Azur, Hus uthyres Frankrike, Hus på Rivieran, Hyr ut hus Frankrike, Hyr hus i Frankrike, Hyra hus Cote d'Azur